Ωριμότητα. Μια λέξη που κρύβει μέσα της ιστορίες από το παρελθόν που συνεχίζουν να διαμορφώνουν το παρόν. Ιστορίες που καθορίζουν την πορεία μιας επιχείρησης, την ταυτότητά της και την επιρροή της στον κόσμο.

Στη μακρόχρονη συνεργασία μας με τον Γιώργο και την ομάδα του e-tennis, έχουμε ζήσει πολλές από αυτές τις ιστορίες. Ορισμένες από αυτές τις ιστορίες αξίζει να τις μοιραζόμαστε, ενώ άλλες παραμένουν κρυμμένες, αποθηκευμένες σαν πολύτιμες αναμνήσεις που μας υπενθυμίζουν τις δυσκολίες και τις νίκες μας.

Ωστόσο, η πιο πρόσφατη επιτυχία μας αποτελεί έναν ισχυρό δείκτη της ωριμότητας που έχουμε κατακτήσει, τόσο ως συνεργάτες όσο και ως επαγγελματίες στον  τομέα του digital branding.

Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα της Not The Same έχει επικεντρωθεί στο digital branding και τη δημιουργία μιας ισχυρής και ξεχωριστής προσωπικότητας του brand (Brand Personality). Αυτή η στρατηγική επιλογή δεν είναι τυχαία. Προκύπτει από την ανάγκη των επιχειρήσεων να ξεχωρίζουν σε έναν ψηφιακά κορεσμένο κόσμο.

Το digital branding είναι η καρδιά της σύγχρονης εταιρικής επικοινωνίας, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να διαμορφώνουν μια σαφή και συνεκτική εικόνα που αντικατοπτρίζει τον πυρήνα των αξιών και της αποστολής τους

Στο ίδιο πλαίσιο, το e-tennis δεν είναι απλώς μια επιχείρηση. Έχει εξελιχθεί σε έναν πολυδιάστατο οργανισμό που ηγείται των εξελίξεων στον τομέα του, όχι μόνο ως leader αλλά και ως business model. Η πορεία αυτή δεν ήταν εύκολη! Απαιτήθηκαν στρατηγικές αποφάσεις, ευελιξία και προσαρμογή στις αλλαγές της αγοράς.

Η παράλληλη αυτή πορεία μας έφερε ακόμη πιο κοντά στη συνεργασία μας, καθώς αναλάβαμε την ανανέωση της εταιρικής επικοινωνίας και τη δημιουργία ενός συμπεριφορικού και σημειολογικού χάρτη. Αυτός ο χάρτης είναι κάτι παραπάνω από ένα εργαλείο στρατηγικής, είναι η απεικόνιση του σκοπού, των αξιών και του οράματος του e-tennis για το μέλλον. Αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή του να συνεχίσει να αναπτύσσεται, να καινοτομεί και να παραμένει πρωτοπόρος στον κλάδο του.

Κοιτάζοντας πίσω, η πορεία μας με το e-tennis είναι γεμάτη επιτυχίες που αναδεικνύουν τη δύναμη της συνεργασίας και της στρατηγικής σκέψης. Ωστόσο, το πιο σημαντικό μάθημα από αυτήν την εμπειρία είναι ότι η ωριμότητα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία χτίζονται οι μεγάλες επιτυχίες. Η ωριμότητα φέρνει μαζί της την κατανόηση των αλλαγών και των νέων αναγκών, την ικανότητα προσαρμογής και την αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε.

Με τη νέα αυτή φάση της συνεργασίας μας να ξεκινά, η πρόκληση είναι να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι με την ίδια αφοσίωση και προοπτική που μας οδήγησαν μέχρι εδώ. Όπως πάντα, κάθε νέο βήμα είναι ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία μας, μια νέα ευκαιρία για επιτυχία και ανάπτυξη. Και για μια ακόμα φορά, ευχόμαστε «καλό μας ταξίδι!».